loading...
.:: تاک مقاله ::. پرپوزال ، دانلود مقاله و پروژه و پایان نامه
آخرین ارسال های انجمن
بازدید : 84 1393/07/07 نظرات (0)

گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی زرین گل رشته شیمی کاربردی

قیمت:70000ریال

موضوع :

گزارش کاراموزی کارخانه ماکارونی زرین گل رشته شیمی کاربردی

فرمت فایل: WORD (قابل ویرایش)

 

فهرست مطالب :

فصل 1 آشنایی کلی با مکان کارآموزی 1

تاریخچه2

خط مشی کیفیت 3

سازماندهی و نمودار سازمانی شرکت صنایع غذایی زرین گل 4

کنترل فرآیند 5

فصل 2 تاریخچه گندم 6

1-2 تاریخچه گندم 7

2-2 گیاه شناسی گندم 8

3-2 مشخصات فیزیکی دانه گندم 9

4-2 طبقه بندی گندم از نظر جنبه های صنعتی 10

1-4-2 گندم قرمز بهاره 10

2-4-2 گندم دیوروم و دیوروم قرمز 10

3-4-2 گندم سخت قرمز زمستانه 10

4-4-2 گندم نرم قرمز زمستانه 10

5-4-2 گندم سفید ( سخت و نرم) 10

6-4-2 گندم مخلوط 10

5-2 عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم 11

1-5-2 وزن حجمی یا وزن واحد حجم 11

2-5-2 وزن دانه 11

3-5-2 اندازه و شکل دانه 11

4-5-2 سختی دانه 11

5-5-2 زجاجیت 11

6-5-2 رنگ 12

7-5-2 دانه های سیب دیده 12

8-5-2 ناخالصی ها 13

6-2 بیماری های گندم 14

1-6-2 زنگ گندم 14

2-6-2 فوزاریوم گندم 14

3-6-2 سیاهک 14

4-6-2 ناخنک 14

5-6-2 نماتد گندم 14

7-2 عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم 15

1-7-2 رطوبت 15

2-7-2 مقدار پروتئین 15

3-7-2 کیفیت پروتئین 16

4-7-2 اسیدیته چربی 16

8-2 جنبه های صنعتی ترکیبات گندم 17

1-8-2 کربوهیدرات ها 17

2-8-2 گلوتن 20

3-8-2 چربی ها 21

4-8-2 پنتوزان ها 22

5-8-2 سایر قندها 23

6-8-2 آنزیم های گندم 23

7-8-2 مواد معدنی گندم 24

8-8-2 ارزیابی حسی گندم 24

9-2 نگه داری گندم 28

1-9-2 سیلو های نگه داری گندم 28

10-2 نمونه برداری از گندم برای ارزیابی 30

1-10-2 آزمون نمونه ها 30

فصل 3 آسياب كردن 32

مقدمه 33

1-3 مواد اوليه خام 33

2-3 مراحل تهيه 33

3-3 مراحل مختلف 34

4-3 شستشوي گندم 36

5-3تميز كردن به روش خشك36

6-3 الك جدا كننده 37

7-3 جدا كردن بذر علف هاي هرز37

8-3 آسپيراتور38

9-3 پوست گيري 38

10-3 آهن گير38

11-3 شن گير 39

12-3 سيكلون ها 39

13-3 فرآيند آسياب كردن گندم 40

14-3 مواد افزودنی به آرد40

15-3 مخاطرات و پيشگيري از آن‌ها41

16-3 مداواي بيماران خارش ناشي از حبوبات 44

فصل 4 تکنولوژی تولید ماکارونی 45

مقدمه 46

1-4 مواد اولیه ماکارونی 48

1-1-4 سمولینا48

2-1-4 آب 49

3-1-4 تخم مرغ 50

4-1-4 مواد افزودنی مجاز 51

5-1-4 نمک51

6-1-4 السیتئین هیدروکلراید 51

7-1-4 منو و دی گلیسرید 52

8-1-4 بتا کاروتن52

9-1-4 ویتامین C 52

10-1-4 ویتامین های گروه B 52

2-4 فرآیند تولید ماکارونی53

1-2-4 روش غیر پیوسته 53

2-2-4 مخلوط کردن اجزاء خمیر 53

3-2-4 ورز دادن خمیر 55

4-2-4 دستگاه رشته ساز 56

5-2-4 قالب های ماکارونی 57

تمیز کردن قالب ها و پرس ها 59

6-2-4 خشک کردن ماکارونی59

1-6-2-4 گرمخانه های ماکارونی 59

2-6-2-4 سیستم گرمایش 60

3-6-2-4 فن ها 60

4-6-2-4 سیستم مکش رطوبت 60

3-4 روش های خشک کردن ماکارونی 61

1-3-4 تئوری های خشک کردن ماکارونی 62

2-3-4 نواقص ناشی از روش های خشک کردن 63

4-4 برش و بسته بندی ماکارونی 65

5-4 ویژگی های ماکارونی65

6-4 ویژگی های پخت ماکارونی 65

7-4 کنترل کیفیت فرآورده نهایی 67

1-7-4 ترک خوردگی رشته های ماکارونی طی مرحله خشک کردن 67

2-7-4 کنترل PH 68

3-7-4 نشاسته در آب پخت 68

4-7-4 آزمون قوام رشته ها68

5-7-4 انحناپذیری یا مقاومت به خمش 69

6-7-4 وجود لک 69

7-7-4 رنگ 69

8-7-4 سایر آزمون ها70

9-7-4 ارزیابی حسی محصول نهایی 70

فصل 5 پروسه تولید 72

توزين غلات 73

تخليه گندم 73

انتقال و حمل غله 73

معايب سيلوهاي فلزي 74

سيلو و تجهيزات مورد استفاده در ذخيره سازي 74

سيلوهاي فلزي 74

پروسه توليد آرد 75

عمليات بوجاري و تميز كردن گندم 75

گندم هاي مصرفي و نا خالصي هاي آن ها 76

ناخالصي ها و اثرات نامطلوب آنها 76

بوجاري و تميز كردن گندم از ناخالصي ها 77

دستگاههای بوجاری و اصول کار آ نها 79

عملکرد دستگاههای شن گیر 80

متد کار 81

عملکرد دستگاه پوست گیر 82

عملیات آسیاب گندم 82

الک کروپ 83

والس 83

فیلتراسیون 84

سیستم قسمت الکترونیک فیلتر 84

اختلاط آرد 84

خلاصه پروسه تولید آرد 85

پوستگیر"بوجاری" والس 85

مواد اولیه ماکارونی 87

سمولینا 87

ویژگی های گندم دیوروم 88

خط تولید 88

انبار آرد 89

اضافه کردن گلوتن 86

اکسترودر 89

قالب های ماکارونی و تمیز کردن آنها 92

گرمخانه 93

خشک کردن ماکارونی های فرمی 94

آزمون های کنترل کیفی 95

عوامل موثر در کیفیت 96

آزمون های کنترل کیفی مواد اولیه 96

الک کردن آرد 96

اندازه ذرات آرد 97

آزمون کمیت و کیفیت گلوتن 94

آزمون تعیین گلوتن مرطوب 97

آزمون تعیین مقدار گلوتن خشک 98

آزمون رطوبت 98

آزمون خاکستر و خاکستر غیر محلول در اسید 98

آزمون های کنترل کیفی فرآورده نهایی 98

آزمون پخت 99

فصل 6 آزمایش ها 100

آزمایش اول 101

آزمایش دوم 104

آزمایش سوم 106

آزمایش چهارم 107

آزمایش پنجم 109

آزمایش ششم 110

روش اسپکتروفتومتری آهن 114

فصل 7 شیمی در خدمت پخت و پز 125

عمل پختن و آزاد شدن دی‌اکسید کربن126

منوساکاریدها 127

الیگوساکاریدها128

پلی‌ساکاریدها128

نشاسته 129

گلیکوژن129

سلولز 129

منابع



جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
  • سه شنبه 25 خرداد 1395
  • سه شنبه 31 فروردين 1395
  • چهارشنبه 25 فروردين 1395
  • يکشنبه 23 اسفند 1394
  • شنبه 22 اسفند 1394
  • سه شنبه 11 اسفند 1394
  • چهارشنبه 21 بهمن 1394
  • شنبه 17 بهمن 1394
  • دوشنبه 12 بهمن 1394
  • پنجشنبه 08 بهمن 1394
  • دوشنبه 04 آبان 1394
  • سه شنبه 14 مهر 1394
  • شنبه 07 شهريور 1394
  • پنجشنبه 05 شهريور 1394
  • دوشنبه 02 شهريور 1394
  • يکشنبه 01 شهريور 1394
  • شنبه 24 مرداد 1394
  • دوشنبه 19 مرداد 1394
  • يکشنبه 18 مرداد 1394
  • شنبه 17 مرداد 1394
  • پنجشنبه 15 مرداد 1394
  • چهارشنبه 14 مرداد 1394
  • سه شنبه 13 مرداد 1394
  • دوشنبه 12 مرداد 1394
  • سه شنبه 16 تير 1394
  • دوشنبه 15 تير 1394
  • شنبه 27 دی 1393
  • سه شنبه 23 دی 1393
  • دوشنبه 22 دی 1393
  • يکشنبه 07 دی 1393
  • سه شنبه 11 آذر 1393
  • شنبه 08 آذر 1393
  • پنجشنبه 06 آذر 1393
  • دوشنبه 03 آذر 1393
  • سه شنبه 27 آبان 1393
  • دوشنبه 26 آبان 1393
  • پنجشنبه 22 آبان 1393
  • پنجشنبه 15 آبان 1393
  • يکشنبه 11 آبان 1393
  • چهارشنبه 07 آبان 1393
  • دوشنبه 05 آبان 1393
  • پنجشنبه 01 آبان 1393
  • سه شنبه 29 مهر 1393
  • دوشنبه 28 مهر 1393
  • چهارشنبه 16 مهر 1393
  • پنجشنبه 10 مهر 1393
  • چهارشنبه 09 مهر 1393
  • سه شنبه 08 مهر 1393
  • دوشنبه 07 مهر 1393
  • شنبه 07 تير 1393
  • پنجشنبه 05 تير 1393
  • سه شنبه 03 تير 1393
  • دوشنبه 02 تير 1393
  • دوشنبه 26 خرداد 1393
  • شنبه 24 خرداد 1393
  • سه شنبه 20 خرداد 1393
  • شنبه 10 خرداد 1393
  • پنجشنبه 08 خرداد 1393
  • دوشنبه 05 خرداد 1393
  • پنجشنبه 01 خرداد 1393
  • سه شنبه 30 ارديبهشت 1393
  • چهارشنبه 24 ارديبهشت 1393
  • يکشنبه 21 ارديبهشت 1393
  • دوشنبه 01 ارديبهشت 1393
  • چهارشنبه 27 فروردين 1393
  • جمعه 22 فروردين 1393
  • شنبه 16 فروردين 1393
  • شنبه 02 فروردين 1393
  • دوشنبه 26 اسفند 1392
  • سه شنبه 20 اسفند 1392
  • چهارشنبه 14 اسفند 1392
  • دوشنبه 12 اسفند 1392
  • پنجشنبه 24 بهمن 1392
  • چهارشنبه 23 بهمن 1392
  • سه شنبه 22 بهمن 1392
  • چهارشنبه 11 دی 1392
  • دوشنبه 09 دی 1392
  • دوشنبه 02 دی 1392
  • شنبه 30 آذر 1392
  • دوشنبه 20 آبان 1392
  • چهارشنبه 15 آبان 1392
  • دوشنبه 29 مهر 1392
  • پنجشنبه 07 دی 1393
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 3631
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 319
  • آی پی امروز : 81
  • آی پی دیروز : 50
  • بازدید امروز : 198
  • باردید دیروز : 97
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 295
  • بازدید ماه : 664
  • بازدید سال : 23,946
  • بازدید کلی : 973,721
  • کدهای اختصاصی