مقاله روش های ساده و موثر برای تخمین حد بارپذیری وپایداری ولتاژشبکه توزیع شعاعی
قیمت:190000ریال
موضوع :
روش های ساده و موثر برای تخمین حد بارپذیری وپایداری
ولتاژشبکه توزیع شعاعی
فرمت فایل: word (قابل ویرایش)
مقدمه
پایداری ولتاژ در صنعت و در آزمایشگاههای جهان، از آنجا که توسعه سیستم قدرت به دلایلی همچون محدودیت های کمبود سرمایه یا مشکلات ارتباطات محیطی، بررسی می شود. در نواحی صنعتی، مشاهده شده که در شرایط بار بحرانی فروپاشی ولتاژ رخ میدهد. سیستم توزیع شعاعی دارای نسبت کم است و افت ولتاژ و در این سیستم ها ممکن است منجر به فروپاشی ولتاژ گردد. مساله پایداری ولتاژ،برای سالهای زیادی مورد مطالعه قرار گرفته شده، اما اغلب برروی سیستمهای انتقال فشار قوی بررسی شده است.
اثر بارها در سطح توزیع ممکن است کاملاً توسط این مطالعات پوشش داده نشده باشد. بنابراین محققها و صنایع، خیلی کم به تحلیل مساله پایداری ولتاژ سیستم توزیع پرداختهاند.
محققین تاکنون چندین شاخص پایداری ولتاژ برای سیستمهای توزیع شعاعی، جایی که بار در باس معین افزایش داده می شود بررسی کردهاند.
این شاخصها همچنین میتوانند سیستم شعاعی واقعی را به دو باس معادل سیستم کاهش دهند.محاسبه مقدار این شاخصها نیاز به حل مساله پخشبار و تعیین تلفات خطوط سیستم دارد.
مرجع [3] یک معیار برای آنالیز پایداری ولتاژ در سیستم توزیع شعاعی به وسیله یک شکل هندسی با استفاده از معادله پخشبارارائه میکند. این ویژگی
یکتا و ممکن پخشبار توسط دیاگرام دایرهای ژنراتورهای سنکرون و ماتریس ژاکوبین تست شده است. کاهش سیستم به سیستم معادل دو باس برای آزمایش
این ویژگیها استفاده شده است. در بعضی مواقع، حاشیه پایداری ولتاژ سیستمهای توزیع شعاعی برای تعیین فاصله تا نقطه فروپاشی ولتاژ استفاده
می شود.
مساله پایداری ولتاژ در اصل همان پایداری بار است. موارد قبل نشان میدهد که شاخصهای موجود برای همه پارامترهایی که در پایداری ولتاژ دخیل هستند نیاز به تنظیم دارند. بنابراین مساله، ارزیابی نزدیکی بار به نقطه فروپاشی است که قابل حل می باشد.
در این تحقیق چند شاخص برای ارزیابی پایداری ولتاژ در سیستم توزیع شعاعی ارائه میشود. شاخص های معرفی شده برای تخمین پایداری ولتاژ در دو سیستم توزیع 33 و85 باس به کار گرفته می شود ونتایج بدست آمده حاصل از بکارگیری این شاخص ها با هم مقایسه میشوند.
همچنین آنالیز معادل دو باس سیستمهای مطالعه شده با افزایش بار در باسهای
مختلف با ضریب توانهای مختلف معرفی شده است.
یک روش مفید برای ارزیابی حدود پایداری ولتاژ براساس یکی از شاخص ها معرفی شده است. این روش مقادیر بحرانی توان اکتیو و راکتیو مورد نیاز برای رسم مرز پایداری ولتاژ در نمودار را می دهد.
این روش، مهندسین قدرت را درتعیین و رسم توانهای اکتیو و راکتیو بحرانی در هر میزان ضریب توان، توانا می سازد.
پروژه کارشناسی ارشد برق (مکانیک)
فایل محتوای:
- اصل مقاله لاتین
- متن ورد ترجمه شده بصورت کاملا تخصصی 17 صفحه